facebook tracking

Great work, and a great place to work

Vad är din roll på ELITS?

Jag jobbar primärt inom Linux och är för närvarande på ett uppdrag som jag inte kan berätta så mycket om … 

Berätta om en utmaning/ett projekt som du är stolt över att ha bidragit till

Under mina första år som konsult fick jag möjligheten att åka till Sydkorea på ett 3-månaders kontrakt. Mitt uppdrag var att bistå med teknisk kompetens för ett projekt som gick ut på att dels konvertera en existerande miljö och dels sätta upp en ny miljö som sedan skulle fungera ihop med resten av kundens system runt om i världen.

Varför valde du att börja på ELITS?

Jag är en ”återvändare”, efter att ha arbetat på ett annat bolag en tid sökte jag mig tillbaka till ELITS.

ELITS för mig är ett bolag som har mycket fokus på en familjär stämning och bra kamratskap. Detta är något som jag direkt kände saknades när jag var borta från ELITS och är något jag håller av stor vikt.

Vad är det bästa med ELITS enligt din mening?

ELITS har flera saker jag tycker är bra, men det bästa är hur känslan är mellan kollegor. Det känns som man lär känna varandra på en mycket djupare nivå än vad andra företag lyckas med. Kanske mycket till stor del på grund av familjeweekends, men det känns också som att företagskulturen spelar roll.

Varför ska man söka jobb på ELITS?

Elits är ett bolag med sunda värderingar och man får en bra känsla av att jobba här. Det märks att bolaget försöker ta hand om en även som konsult ute på 100 % uppdrag. Det är ett företag som spenderar mycket tid med att förbättra sig och över åren har det bara blivit bättre. Det känns som ett framtidssäkert företag!

Vad är det hetaste inom ditt teknikområde just nu?

Det händer ganska mycket inom teknikområdet nu men jag skulle säga att det hetaste antingen har att göra med containers (såsom docker) eller provisionering.

Vad gör du på din fritid?

Jag spenderar mycket tid med min 2-åriga son och min fru, men när pojken sover passar vi på att se på serie eller att spela spel. Jag spenderar också ungefär 50 % av min lediga tid med att skriva bok. Jag har skrivit en fantasybok sen tidigare och håller på att förfina den för en svensk release nu, samt att jag håller på att göra grovskiss för en uppföljare.

Work with me

Already working at ELITS ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@elits.com
  • Atilla Otaner
  • Björn Wickell
  • Börje Berg
  • Daniel Hedegren
  • Dan Wangberg
  • Erik Nygren
  • Fredrik Olausson
  • Fredrik Pihl
  • Fredrik Wikberg
  • Johan Lorant
Teamtailor

Career site by Teamtailor