facebook tracking
Berätta om din bakgrund

Jag kom till Linköping 1995 för att läsa på universitetet, träffade kärleken och blev kvar i stan. Sedan universitetsexamen har jag arbetat med HR-frågor inom både offentlig och privat sektor.  

Vad lockade dig till att börja arbeta på ELITS?

ELITS är ett företag som funnits med på min radar ända sedan bolaget startade och jag har alltid sagt att jag skulle vilja arbeta på ett bolag som ELITS. När jag sen fick möjlighet till det, först som inhyrd personalchef och därefter som anställd på heltid, hoppade jag på direkt. För mig var det företagets grundläggande värderingar; vad gäller människosyn och det genuina kundfokuset som lockade. 

Hur ser en vardag ut i din roll?

Svårt att beskriva en "normal vardag" då varje dag är olik den andra. Många gånger har det jag planerat att göra en viss dag fått omprioriteras för att andra, mer akuta, saker kommer emellan. Det är just det som är charmen med mitt jobb; att man får vara flexibel och arbeta med mixen av både strategiska, långsiktiga frågor samt operationella, vardagliga uppgifter. 

Som ledare på ELITS är det viktigt att se "hela människan", inte bara yrkespersonen. Hur gör du det?

Jag tror att grunden ligger i en sann och genuin nyfikenhet på människan. Jag försöker även vara så närvarande och tillgänglig jag kan både fysiskt och psykiskt; att verkligen lyssna och vara intresserad.

Varför ska man söka jobb på ELITS?

Att man har ett intresse för branschen och det vi tillför våra kunder är grunden, men om man dessutom vill tillhöra ett företag där det jordnära och humana står i centrum så är det en bra början. Här är var och en del av ett sammanhang där alla, oavsett roll eller position, bidrar till företagets framgång och ska få möjlighet att växa både professionellt och som människa.

 

linda.ramsberg@elits.com

010-2099437

Already working at ELITS ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Career site by Teamtailor