facebook tracking

Berätta om din bakgrund

Började min karriär som konsult med fokus på e-handel och webblösningar. Jobbade med pre-sale och implementering av inköpssystem under många år. Gick vidare därifrån till projektledning och implementering av affärssystem. Har jobbar med kravfångst, design av webblösningar, lösningsförsäljning och som ledare för ett team webbutvecklare på ett mindre bolag. 

Vad lockade dig till att börja arbeta på ELITS?

Jag ville fortsätta utveckla min roll som ledare och göra i ett värdebaserat företag. ELITS syn på medarbetare och ledarfilosofi passade mig perfekt!

Hur ser en vardag ut i din roll?

Väldigt händelsestyrd, det är få saker som är statiska och ELITS utvecklas hela tiden vilket gör jobbet väldigt omväxlande och roligt. I rollen som konsultchef är jag involverad i rekryteringen, dialogen med våra kunder och hur vi kan hjälpa till att lösa deras behov av kompetens.

Vilka skulle du säga är dina tre främsta ledaregenskaper?

Jag skulle säga lugn, trovärdig och rak. Har vi kommit överens om något så håller jag det och är det något som skaver så tar jag upp det. Att bygga förtroendet mellan mig och mina medarbetare är jätteviktigt. Utan förtroende blir jobbet väldigt mycket svårare.

Hur hjälper du och ELITS våra konsulter att utvecklas?

Genom att hitta uppdrag som inte bara är "hemmaplan" utan har inslag  av uppgifter som man inte jobbat med tidigare eller t.ex genom att driva kompetensgrupper där man presenterar olika lösningar man jobbat med. 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att hitta uppdrag till medarbetarna som utmanar och där jag vet att de kommer trivas!

Vad är dina bästa tips till någon som söker jobb hos ELITS?

Var dig själv och tro på det du kan.

Varför ska man söka jobb på ELITS?

ELITS är ett grymt företag att jobba på! Härlig kollegor som kan skratta och driva med varandra! Vi lever verkligen upp till vår ledstjärna, att skapa den bästa kundupplevelsen!

Vad gör du på din fritid?

Jag lagar en hel del mat och har ett stort matintresse, just nu håller jag även på att projektera ett kommande husbygge som tar mycket fritid i anspråk.

Vad är din dolda talang/superkraft?

Att sno ihop en god middag utifrån vad som finns hemma i kylen!

fredrik.wikberg@elits.com

0721888050

Already working at ELITS ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Career site by Teamtailor