facebook tracking

Great work, and a great place to work

Vad är din roll på ELITS?
Jag är relativt nyanställd och som IT-konsult på ELITS arbetar jag främst inom Windowsrelaterade produkter, men tycker om att jobba över andra teknikområden, så som nätverk, VMware och säkerhet. Jag förvaltar och utvecklar produktionsmiljöer. 

Berätta om ett projekt som du är stolt över att ha bidragit till.
Jag har på ganska kort tid på mitt nuvarande uppdrag blivit inblandad i ett flertal projekt och är stolt över att ha kunnat bygga ett starkt förtroende hos kunden på kort tid. Det är för mig väldigt viktigt att veta att det man producerar gör nytta, och att kunden är nöjd med hela resan, från idé till produktion.

Varför valde du att börja på ELITS?

Jag bodde tidigare i Norrköping, men bestämde mig för att flytta till Linköping då jag har vänner och familj här. Jag började därför söka jobb och hittade ELITS.

Den största dragkraften för mig var bemötandet i rekryteringsprocessen. Det kändes som att det var riktigt kompetenta och genuint trevliga människor man hade att göra med. För mig är detta A och O när det kommer till val av arbetsgivare. 

Vad är det bästa med ELITS enligt din mening?

I rollen som konsult är det vanligast att man sitter på ett annat företag och arbetar. Det är inte säkert att man hamnar på samma avdelning som någon annan ELITS-konsult. ELITS gör dock ett oerhört bra jobb för att se till att gemenskapen ändå skapas genom events, luncher och kontinuerliga möten. Detta gör att det inte blir en lika stor ”disconnect” mellan konsulterna som man kanske kan uppleva i andra konsultbolag.

ELITS har också lyckats oerhört bra med rekryteringen av konsulter. Alla jag har både pratat och arbetat med har varit väldigt kompetenta inom sitt område, vänliga och villiga att dela med sig av sin kunskap och hjälpa till när man har fastnat eller behöver ett bollplank.

Vad inspirerar dig i din arbetsroll?

Jag inspireras av ordning, struktur och när saker faller på plats. Jag stortrivs också med att förstå och se helheten i ett projekt eller en miljö. Genom att ha en vid överblick av vad som ska produceras kommer slutresultatet bli bättre.

Varför ska man söka jobb på ELITS?

Jag ser att ELITS är ett bolag med stark familjeanda, som främjar frihet under ansvar. Det finns möjligheter att utvecklas och själv välja vilken riktning man vill dra åt och detta känner jag passar mig.

Vad är det hetaste inom ditt teknikområde just nu?
Vad som är hetast beror helt på vem man frågar! Cloud i allmänhet har varit uppe på tapeten ett tag, men fokuseringen har flyttat. Från att ha varit lösningen på alla världens problem till hur man faktiskt använder det på bästa sätt. Att migrera tjänster till molnet har alla koll på, men migrering mellan olika molnlösningar och tillbaka ner i ditt datacenter vid behov är något som börjat pratas mer om, med all rätt.

Already working at ELITS ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@elits.com
  • Atilla Otaner
  • Björn Wickell
  • Börje Berg
  • Dan Wangberg
  • Erik Björndell
  • Erik Nygren
  • Fredrik Olausson
  • Fredrik Pihl
  • Fredrik Wikberg
  • Johan Lorant
Teamtailor

Career site by Teamtailor