facebook tracking

Berätta kort om din bakgrund

Jag kommer senast från TV-teknikbranschen där jag var i sex år, innan dess arbetade jag inom Apple-branschen.

Vad lockade dig till att börja arbeta på ELITS?

Flera saker! Dels var det en intressant och lockande annons. Dels en hemsida som berättade vad ELITS arbetade med, vilka personer som arbetade där och med vad. Jag var säkert inne och läste varenda konsultintervju (flera gånger!) innan jag gick på första intervjun. Enormt bra rekryteringsprocess, kände mig välkommen och omhändertagen hela resan (och även i dag!).

Hur ser en vardag ut i din roll?

Jag har 27 stycken konsulter i gruppen och jag försöker högprioritera varje dag om att säkerställa tid och uppföljning så mycket som möjligt. Däremellan gäller det att följa upp pågående uppdrag, hitta nya uppdrag och träffa både befintliga och nya kunder.

Som ledare på ELITS är det viktigt att se hela människan, inte bara yrkespersonen. Hur gör du det?

För mig är det mitt intresse för människor - att få ta del av deras liv, inte bara arbetet. Vilka intressen som finns, familjen och hobbies. Vad tycker de är roligt och kanske mindre roligt - vad fyller de tiden med när de inte arbetar? Jag älskar att följa varje persons liv!

Vad skulle du säga är dina tre främsta ledaregenskaper?

Förutom att sträva efter att alltid ha tid för att lyssna och vara närvarande har jag i min ryggmärg att alltid sträva efter att vara rättvis, tydlig och transparent - och ha roligt!

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Alla dagar i veckan: människorna!

Varför ska man jobba på ELITS?

Ha ha! Jag är nog den största ambassadören om att börja på ELITS! Inte nog med att vi har en plattform som är ”rock solid” av våra värdegrunder, som verkligen är på riktigt. Företaget är byggt av människor som vill arbeta inom sin expertis, jobba tillsammans - och lära sig nya saker!

Hur hjälper du ELITSianer i ditt team att utvecklas?

Jag älskar olikheterna och ser gärna att dessa utvecklas tillsammans. Olika erfarenheter, historia och uppdrag - alla kan bidra till att jobbet/uppdraget eller problemet kan lösas. Drivkraften över att utvecklas kommer alltid från en själv, sedan får man som ledare vara den som peppar om att verkligen våga ta steget, planera tiden och genomföra det.

Var söker du inspiration, exempelvis för att utveckla ditt eget ledarskap?

Varje dag reflekterar jag över vad jag har gjort - och vad jag kunde ha gjort bättre. Jag följer andra ledare i sociala kanaler/forum, lyssnar på mycket poddar inom ledarskap, innovationer och psykologi. Även en del externt mentorskap till andra ledare, det ger också massor tillbaka.

Vad gör du på din fritid?

Mycket tid med mannen och hundarna Molly & Penny, sedan mycket löpning, träning - och resor. Vi reser gärna där vi delar vårt intresse för mat och upplevelser.

Vad är din dolda talang/superkraft?

Oövervinnerlig i den fruktansvärda trappmaskinen på gymmet - även om det kostar!

 

 

lotta.schold@elits.com

0733-59 02 26

Already working at ELITS ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Career site by Teamtailor