facebook tracking

Vilken är din roll på ELITS?

För tillfället jobbar jag med projektledning/koordinering ute hos kund.

Varför valde du att börja på ELITS?
ELITS kunde erbjuda mig uppdrag som, enligt mig, både är komplext och utvecklande.

När kom du på att du ville jobba inom IT?
Har alltid velat jobba med teknik så länge jag kan minnas. Den möjliggör så mycket för oss som människor. Från att hjälpa oss utforska vår omvärld, att kommunicera och till friskare liv.

Vad inspirerar dig i din yrkesroll?
Verksamhetsnytta! Att kunna bidra med lösningar som skapar/adderar värde för  organisationer.

Vad är det hetaste inom ditt teknikområde just nu?
IT befinner sig i konstant förändring tekniskt, medan vi människor förändras långsammare och gärna håller kvar i det som är bekant. Tekniskt är det nya sätt att leverera programvaror och tjänster på och att få organisationer att fungera och bli effektiva med de nya tekniska möjligheterna. Hur ska man arbeta ihop på bästa sätt? Hur nås största effekt och nytta med tekniken?

Var söker du inspiration?
Oftast är inspiration något jag får, inte något jag söker eller skapar. Den får jag från allt möjligt; debattartiklar, föreläsningar eller utbildningar och samtal med kollegor och vänner. Rör det teknik så hämtar jag ofta information i bloggar. Mest givande är ändå möten med andra människor.

Vad gör du på din fritid?
Jag lyssnar en del på musik och tycker om att fotografera. Som tonåring ägnade jag mig mycket åt musik och det har jag återupptagit som vuxen. Jag försöker lära mig spela gitarr och så sjunger jag, dels hemma på kammaren men också i kör. Jag har väldigt roligt och det här citatet beskriver det hela bra ... ”when I was younger I wanted to play guitar really badly. And after lots of hard work and practice, I now play guitar really badly.”! Mitt fotointresse går lite i vågor, ett tag fotade jag mycket sport och då främst fotboll och hockey. Sedan några år kombinerar jag foto med musikintresset och tar med mig kameran där jag får, främst på konserter med lokala band. Jag fotar också lite porträtt och så klart för familjealbumet.

Vilken är din dolda talang/superkraft?
Hade jag sagt det hade den ju inte varit dold, haha. Nej, några superkrafter har jag inte, det tillhör serieböckernas och filmens värld. Jag är en helt vanlig människa med förmågor och erfarenhet som använda på olika sätt i jobbet, beroende på uppdrag. Fick jag välja någon superhjälte att vara skulle det däremot bli ”Iron Man”. Tony Stark är ingen superhjälte i traditionell mening, eftersom han saknar medfödda superkrafter, istället är han kreativ och bra på att använda sin kompetens och kombinera ihop olika typer av teknik på nya sätt, till lösningar.

Varför ska man söka jobb på ELITS och vad är ditt bästa tips till en framtida kollega?
För den som vill jobba med IT och utvecklas via intressanta uppdrag hos spännande kunder.

Already working at ELITS ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Career site by Teamtailor