facebook tracking

Vad är din roll på ELITS?
Jag arbetar som Recruitment Manager på ELITS

Berätta om din bakgrund
Innan ELITS kom jag från bemannings- och rekryteringsbranschen där jag arbetat som konsultchef samt startat upp ett bolags kontor och verksamhet i Linköping och Norrköping. Jag kom i kontakt med ELITS genom en tidigare kollega och hyrde faktiskt ut kontorsplats till ELITS när de öppnade sitt första kontor. Så "flytten" blev inte så lång :)

Vad lockade dig till att börja arbeta på ELITS?
Jag lockades av den anda som både fanns och finns som innebär att bygga ett familjärt bolag med medarbetaren i fokus. Ett bolag med korta beslutsvägar där man blir sedd, hörd och har en möjlighet att påverka. 

Hur ser en vardag ut i  din roll?
Väldigt varierande! Ofta har jag intervjuer med kandidater, letar efter kandidater i olika kanaler och har täta dialoger med våra konsultchefer om existerande och kommande behov av kompetens.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att få träffa och prata med så många otroligt trevliga och kompetenta människor! Det är så oerhört inspirerande att prata med personer som brinner för det de gör.

Var söker du inspiration?
Jag följer mycket bloggar och nyhetsbrev, både inom teknik och rekrytering. Annars hämtar jag inspiration i det arbete som våra fantastiska konsulter gör hos våra kunder. Att se människor växa och utvecklas är oerhört inspirerande!

Vad gör du på din fritid?
Umgås med min familj. I övrigt blir det en hel del träning, där det främst bli gym och padeltennis. Fiske är en annan stor hobby som jag försöker ta mig tid till.

Vad är din dolda talang/superkraft?
Dold talang vet jag inte, men jag är otroligt envis och ger inte upp förrän jag lyckas med saker!

 

linus.berglund@elits.com

0733-590 205

I’m hiring

Already working at ELITS ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Career site by Teamtailor